top of page

Hvem er vi?

Holberg Shipping A/S er et rederi med tilhold på Dyrnes på Smøla, helt ytterst mot storhavet. Rederiet ble stiftet i 2014 og har siden den gang levert maritime tjenester til et bredt spekter av kunder.

Rederiet ble stiftet i forbindelse med kjøpet av vårt første fartøy, bilfergen "Aure". Denne gikk en periode i spot-markedet før den gikk inn i en treårskontrakt i oppdrettsnæringen. Siden den gang har man kontinuerlig utviklet rederiet, med hovedvekt på brønnbåt og skyss-/passasjerbåter. Pr. i dag driver rederiet en brønnbåt i fast kontrakt samt 3 skyss-/passasjerbåter. Rederiet er eid av familien Holberg gjennom selskapene Holberg Marine Holding A/S og Holberg Maritime Invest A/S.

Holberg Shipping A/S er også delaktige i andre selskaper.

Nansen Polar Expeditions A/S

Holberg Shipping A/S er inne på eiersiden med 16.7% i det Smølabaserte explorer-rederiet Nansen Polar Expeditions A/S. Selskapet driver med polarturisme fra spesialiserte fartøy.

Se mer: www.wefollowheroes.com

Smøla Naturopplevelser A/S

Holberg Shipping A/S kjøpte i 2020 selskapet Smøla Naturopplevelser A/S og sitter med 100% eierskap. Selskapet spesialiserer seg på naturbaserte opplevelser i regionen rundt Smøla, med særlig hovedvekt på de viden kjente havørnsafariene. Driften er kanalisert gjennom Holberg Shipping A/S for enkelhetsskyld.

Se mer: www.smolanaturopplevelser.com

Holberg Skipsinvest A/S

Holberg Shipping A/S har også et heleid datterselskap som investerer i egne og andre fartøyer. Skipsinvest er også en potensiell partner i andre prosjekter utenfor eget rederi.

Familien Holberg

Familien Holberg ombord på M/S Aure, rederiets første fartøy

438161179_933736931878511_86164911797125

Mannskapet ombord M/S Sørdyrøy på første seilas

bottom of page