Siste innlegg

Holberg Shipping investerer i ny båt!

Holberg Shipping har nå investert i nytt fartøy. Nyanskaffelsen er ex. "Havnefjell" som får nytt navn "Brattvær"

Fartøyet er en tidligere snurrevadbåt på 24m og 151BRT. Den skal nå bygges om og tilpasses til frakt av rensefisk for oppdrettsnæringen. De neste ukene vil vi bruke på Smøla og sluttføre planlegging av ombyggingen. Det blir en omfattende ombygging som skal sikre våre kunder et godt og effektivt tilbud for frakt av rensefisk. Det skal blant annet installeres ny skånsom fiskepumpe, fisketellere, lasteovervåkning, nytt laste/lossesystem og også en del innredningsarbeider for å sikre at dette blir en god arbeidsplass.

Ta gjerne kontakt allerede nå om du ønsker å sikre deg kapasitet for sesongen!


Arkiv

©2015-2020 - Holberg Shipping A/S                                      Dyrnes, Vestsideveien 2684, 6570 Smøla           Tlf. 450 01 450            sindre@holbergshipping.no

  • Facebook Social Icon