Siste innlegg

Holberg Shipping utvider flåten!

Holberg Shipping har utvidet flåten med vårt nye fartøy "Baholm". Fartøyet er den tidligere losbåten "Los 106", bygd ved Lindstøls skips- & båtbyggeri i 1994.

Vi har siden i fjor hatt en økende oppdragsmengde innenfor skyss/mannskapstransport-segmentet. Spesielt rettet inn i mot den stadige økende skipstrafikken i vårt område, samt en økende satsning på riggvedlikehold i området. Vi styrker nå vårt tilbud for denne næringen med denne nyervervelsen. "Baholm" er en meget sjødyktig båt, som vil kunne gå ut i alle værforhold. Dette gjør at vi kan tilby en skysstjeneste som ingen andre i regionen kan tilby. Ved dårlige forhold og innstilt transport kan dette fartøyet være løsningen om du virkelig må ut å reise.

Videre er "Baholm" en meget godt utrustet båt, både teknisk og navigasjonsmessig. I tillegg er hun utrustet med FLIR-kamera og MOB-kran. Dette gjør at båten egner seg godt til vakthold og standby-funksjoner, eksempelvis ved anleggsarbeider eller vedlikehold av flytende innrettninger.

Vi håper dette er et godt tilskudd til tilbudet i regionen, og ser frem til et godt samarbeid med eksisterende og nye kunder.

Ved spørsmål/forespørsler, kontakt:

Sindre Holberg, daglig leder

Tlf: 482 38 830

mail: sindre (at) holbergshipping.no

#skyssbåt #losbåt #vaktbåt #baholm #mannskapsbytte #mannskapstransport

Arkiv

©2015-2020 - Holberg Shipping A/S                                      Dyrnes, Vestsideveien 2684, 6570 Smøla           Tlf. 450 01 450            sindre@holbergshipping.no

  • Facebook Social Icon