March 28, 2019

October 22, 2018

May 20, 2017

Please reload

Siste innlegg

Holberg Shipping utvider flåten!

April 11, 2017

Holberg Shipping har utvidet flåten med vårt nye fartøy "Baholm". Fartøyet er den tidligere losbåten "Los 106", bygd ved Lindstøls skips- & båtbyggeri i 1994. 

 

Vi har siden i fjor hatt en økende oppdragsmengde innenfor skyss/mannskapstransport-segmentet. Spesielt rettet inn i mot den stadige økende skipstrafikken i vårt område, samt en økende satsning på riggvedlikehold i området. Vi styrker nå vårt tilbud for denne næringen med denne nyervervelsen. "Baholm" er en meget sjødyktig båt, som vil kunne gå ut i alle værforhold. Dette gjør at vi kan tilby en skysstjeneste som ingen andre i regionen kan tilby. Ved dårlige forhold og innstilt transport kan dette fartøyet være løsningen om du virkelig må ut å reise. 

 

Videre er "Baholm" en meget godt utrustet båt, både teknisk og navigasjonsmessig. I tillegg er hun utrustet med FLIR-kamera og MOB-kran. Dette gjør at båten egner seg godt til vakthold og standby-funksjoner, eksempelvis ved anleggsarbeider eller vedlikehold av flytende innrettninger.

 

Vi håper dette er et godt tilskudd til tilbudet i regionen, og ser frem til et godt samarbeid med eksisterende og nye kunder. 

 

Ved spørsmål/forespørsler, kontakt:

Sindre Holberg, daglig leder

Tlf: 482 38 830

mail: sindre (at) holbergshipping.no

Please reload

Please reload

Arkiv

©2015-2020 - Holberg Shipping A/S                                      Dyrnes, Vestsideveien 2684, 6570 Smøla           Tlf. 450 01 450            sindre@holbergshipping.no

  • Facebook Social Icon