28 Mar 2019

Holberg Shipping A/S har i dag solgt vår M/S Baholm til Danmark.

Fartøyet har gjort god nytt for seg i rederiet i de to år vi har hatt henne, og vi ønsker nye eiere lykke til med båten.

Alle skyssbåttjenester går som normalt med M/S Skalmen!

22 Oct 2018

Vårt nyeste fartøy M/S Brattvær er nå ferdig ombygd til brønnbåt og klar for drift!

Vi kan med glede melde at "Brattvær" nå er ferdig ombygd og klar til innsats i oppdrettsnæringen langs vår kyst. Hun har blitt et meget godt fartøy med gode forhold for både last og mannskap. Fartøy mottok forrige uke godkjenningen fra Mattilsynet som gjør at vi nå kan frakte rensefisk og smolt. Vi gleder oss til å sette "Brattvær" i drift!

16 Feb 2018

Holberg Shipping har nå investert i nytt fartøy. Nyanskaffelsen er ex. "Havnefjell" som får nytt navn "Brattvær"

Fartøyet er en tidligere snurrevadbåt på 24m og 151BRT. Den skal nå bygges om og tilpasses til frakt av rensefisk for oppdrettsnæringen. De neste ukene vil vi bruke på Smøla og sluttføre planlegging av ombyggingen. Det blir en omfattende ombygging som skal sikre våre kunder et godt og effektivt tilbud for frakt av rens...

30 Jan 2018

Ny og forbedret salong for "Baholm"

Vi har nå bygd om salongen ombord på "Baholm" for å bedre passe våre behov. Den tidligere kontoravdelingen er nå omgjort til sitteplasser med ny komfortabel benk. Det er nå plass til 12 passasjerer i nedre salong og 2 i øvre salong!

21 Jun 2017

Holberg Shipping har i dag signert kontrakt med Tjøme Kommune for rutebåt Tønsberg-Verdens Ende for sommeren 2017. 

Ruten vil bli utført med M/S Skalmen, og går en gang daglig på ukedagene og to ganger daglig på helg. Holberg Shipping vil umiddelbart seile "Skalmen" ned til Tønsberg, hvor basen vil være. Det satses på ruteoppstart den 25.06, og kontrakten løper til 31.08.2017. 

Vi takker Tjøme Kommune for tilliten og håper på et g...

20 May 2017

Holberg Shipping inngikk på torsdag kontrakt med Averøy Industripark(AIP) for leveranse av skysstjenester ifb. "Transocean Barents" sitt reactivation project. Kontrakten har en varighet på 30 dager med mulighet for forlengelse.

Kontrakten omfatter vårt fartøy "Skalmen", og vi vil i tillegg leie inn en 48 passasjer hurtigbåt for oppdraget. 

11 Apr 2017

Holberg Shipping har utvidet flåten med vårt nye fartøy "Baholm". Fartøyet er den tidligere losbåten "Los 106", bygd ved Lindstøls skips- & båtbyggeri i 1994. 

Vi har siden i fjor hatt en økende oppdragsmengde innenfor skyss/mannskapstransport-segmentet. Spesielt rettet inn i mot den stadige økende skipstrafikken i vårt område, samt en økende satsning på riggvedlikehold i området. Vi styrker nå vårt tilbud for denne næringen...

Please reload

Siste innlegg

March 28, 2019

October 22, 2018

May 20, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

©2015-2020 - Holberg Shipping A/S                                      Dyrnes, Vestsideveien 2684, 6570 Smøla           Tlf. 450 01 450            sindre@holbergshipping.no

  • Facebook Social Icon